Last van hoofdpijn na een lange dag werken? Of voel je je vermoeid van alle stress? Slaap je slecht? Heb je het gevoel continue gespannen te zijn?

Kies voor een ontspanningsmassage bij A Nous Massagepraktijk. In een ontspannen sfeer en met heerlijke olie onderga je een massage waarbij het ontspannen van het lichaam voorop staat. Op deze manier kom je los van de dagelijkse stress en ervaar je ook de geestelijke ontspanning.

Wil jij dit ook? Bel of app wanneer er voor jou plek is om deze ontspanning ook te ervaren.

 

Ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen die wat rust en ontspanning kan gebruiken.

Ontspanningsmassage is een massage waarbij het ontspannen van het lichaam voorop staat. Het is een uitgebreide en professionele lichaamsmassage. Door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties, kunnen huid en spieren ontspannen. Het stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren.

Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.
 Wat zijn de effecten van ontspanningsmassage?

  • Ontspant lichaam en geest
  • Vermindert stress
  • Vermindert spierspanning
  • Stimuleert het zenuwstelsel
  • Helpt tegen slapeloosheid

Tijdens de intake wordt met aandacht en respect uitgebreid informatie verzameld. Samen bepalen we welke olie op dat moment geschikt is voor de behandeling. Je kunt kiezen uit:

  • Balance & Soul (een ontspannende olie voor balans)
  • Ontspant & kalmeert (kalmeert en geeft een vredig en vrolijk gevoel)
  • Soepele spieren (stimulerend en bloedsomloop verbeterend)
  • Verheldert & stimuleert (een oppepper en geeft een open en stimulerende sfeer)

Als je comfortabel op de behandeltafel ligt en de behandeling eenmaal begint, dan gaat het gesprek meestal verder. Dat gesprek kan dan informeel zijn, maar kan ook een hele serieuze wending nemen. Naarmate de behandeling vordert en de boel (huid, spieren, gewrichten) loskomt, wordt de kans dat er emoties en persoonlijke verhalen loskomen ook groter. Je kunt de behoefte krijgen om werkelijk belangrijke, dwarszittende zaken te delen met mij. Omdat ik de tijd voor jou neem en jou (aan)raakt. Ik zelf leg graag de focus op het ondergaan, het ervaren van de behandeling en het genieten door jou. Ik, als masseur, geef dan de voorkeur om even niets te zeggen en mij te concentreren op het geven van een professionele behandeling.

Als je de behoefte hebt om te praten probeer dit dan, indien mogelijk, te beperken en bijvoorbeeld uit te stellen tot een moment na de behandeling of voorafgaand aan een volgende behandeling. Niet omdat ik het niet wil of omdat het niet mag, maar omdat is gebleken dat, tijdens de massagebehandeling praten over problemen of emoties, het ontspannende effect van de behandeling in de weg staat. De kwaliteit van de behandeling ervaar je beter als er niet gesproken wordt. Spreken is zilver en masseren is goud.

De kwaliteit van de professionele relatie is van zeer groot belang. Aandacht, luisteren, begrip, empathie en respect staan veruit op nummer 1 naast, natuurlijk, de inhoudelijke kennis, Dit maakt het een ideale behandeling.

Ontspanningsmassage brengt je terug naar jezelf!