“A  nous” is het eerste gedeelte van mijn naam, Maar betekent ook in het Frans “bij ons”. En dat is precies mijn advies, althans……. kom bij mij!
Ik ben Anouschka Jensch-Heida, getrouwd en moeder van twee tieners.

Mijn lijfspreuk is ” …geen pijn in je lijf, maar fijn in je lijf ...”

Dat is niet voor niets. Mijn missie is om de ander beter te laten voelen. Die passie zorgt ervoor dat ik mij constant wil blijven verdiepen om nog meer en nog beter te helpen en niemand uit te sluiten.

Al mijn hele leven wil ik ervoor zorgen dat mensen geen pijn hebben.  Dat is met de paplepel ingegoten. Als kind zag ik al wat therapie met mijn gehandicapte zus deed. Met mijn moeder ging ik mee naar EHBO en was ik lotus bij de lessen die zij gaf. 

Later zorgde ik (zo goed mogelijk) ervoor, als accountmanager bij de bank, dat mensen geen financiële pijn hadden en dus beter in vel zaten. Als schuldhulpverlener cq budgetcoach bij het voedselloket. Wanneer ik op huisbezoek ging bij cliënten en in een soms uitzichtloze situatie toch weer lichtpuntjes zag. Ik gaf cursus “orde in je leven” en zag mensen veranderen op gebied van mindset, motivatie. Mensen kregen weer zin in het leven en zagen weer toekomst. 

Ik weet als geen ander wat pijn is. Na een zware heup operatie (jan.2001) met een lange herstel periode, ben ik geïnteresseerd geraakt in het menselijk lichaam.

Samen met een vriendin begon ik 2001 aan de opleiding Sportmassage en in 2002 ben ik geslaagd voor mijn diploma.

Het bewegingsapparaat (spieren); Anatomie, fysiologie en een stuk psychologie werkte verslavend. Na mijn slagen, heb ik de vervolg opleiding blessurepreventie en herstel gedaan. Daarna volgden nog meer opleidingen.

Dit deed ik naast mijn baan in de financiële wereld tot 2014. Masseren en mensen begeleiden is echt mijn passie! Daarom startte ik in 2016 mijn eigen massagepraktijk aan huis, in Almere buiten in een ontspannen sfeer. In januari 2019 kwam daar de praktijk in Huizen bij om zo fulltime nog meer mensen te helpen 

Ik blijf leren over het menselijk lichaam en de werking ervan om mensen te helpen. In december 2018 haalde ik mijn diploma voor mijn bijzondere specialisatie  “Masseren bij Kanker”. Om pijnen te verlichten, om mensen te ondersteunen en ze weer zo goed mogelijk te laten functioneren. Om zich weer even fijn in hun lijf te voelen.

Dat betekent ook soms dat ik zelf niet kan helpen. Ik verwijs ( begeleid) je dan door naar andere professionelen als een fysiotherapeut, oedeemtherapeut,  manueel therapeut of podoloog, waar ik contact mee heb of naar je eigen huisarts.

Ik ben echt heel blij dat mensen bij mij komen wanneer ze mij nodig hebben. Het grootste compliment (en de grootste kick) is wanneer mensen mij na de behandeling of dagen erna vertellen hoe fijn ze zijn geholpen en de volgende keer weer bij mij terug komen.

Daar doe ik het voor…..