Balance & Soul

De etherische oliemix Balance & Soul voelt als meditatie of yoga. Het is een ontspannende olie die rust brengt in tijden van drukte. 

De etherische oliemix is samengesteld uit de etherische oliën lavendel, den, patchouli en bergamot.                                                                                                                                         

Ontspant & Kalmeert

Deze geur is weldadig tijdens stressvolle momenten of na een lange dag hard werken.                                Deze geurcompositie is samengesteld uit de kalmerende lavendelolie, de vredig en vrolijke makende geraniumolie, de zinnenprikkelende patchouli en een vleugje basilicum.

Soepele Spieren

Deze etherische oliemix is een weldaad voor sporters en mensen met spierpijn, reuma of rugklachten.         De compositie is samengesteld uit de stimulerende en antiseptische jeneverbesolie, versterkende citroenolie en de bloedsomloop verbeterende en pijnstillende lavendelolie.

Verheldert & Activeert

Deze etherische oliemix creëert een open en stimulerende sfeer. Het maakt je hoofd leeg en laat je langer geconcentreerd werken. Gebruik de olie na een vermoeide dag werken, voor je gaat sporten of gewoon om jezelf even op te peppen.                                                                                                                                       De etherische oliemix is samengesteld uit de etherische oliën rozenhout, jeneverbes en basilicum. Door de opwekkende werking is het beter deze olie niet te gebruiken voor het slapen gaan.

 

De oliën zijn van WellnessBasics

Puur, eerlijk en natuurlijk. Dat is WellnessBasics.

Zij zijn geïnspireerd door de kracht van de natuur. Hun producten bevatten 100% natuurzuivere etherische oliën, die goed zijn voor lichaam en geest. Allen met hun eigen unieke, weldadige werking. Natuurlijke producten, daar staan zij voor. Zodat mensen kunnen genieten van de pure producten van moeder natuur.

Wellnessbasics heeft een selectie gemaakt van de beste en meest gangbare etherische oliën. Etherische oliën zijn bekend om hun krachtige aroma’s, die lichaam en geest stimuleren.

Etherische oliën kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Voor een weldadige geurbeleving in een ruimte kunnen aromabranders of steentjes gebruik worden. Bij fysieke of mentale klachten kunnen etherische oliën het beste gebruikt worden door te mengen met een plantaardige basisolie als amandelolie. Deze olie kan aangebracht worden op de huid of toegevoegd worden aan een warm bad.

De etherische olie mixen van wellnessbasics zijn zorgvuldig samengestelde composities van etherische oliën die elkaar aanvullen en waar nodig versterken. Ze zijn opgebouwd uit grond, midden en boven tonen waardoor een geur langer zal blijven hangen. Door de grote verscheidenheid aan geurmoleculen in hun composities zullen ze een zeer intense geurbeleving geven.

De composities zijn samengesteld met uitsluitend 100% natuurlijke etherische oliën zonder enige (synthetische) toevoeging. Hierdoor geniet u niet alleen van een heerlijke geur maar ook van de heilzame werking van de gebruikte kruiden.