Naast de afspraken overdag, die je gewoon via de site boekt, is het ook mogelijk om in de avond of zelfs in het weekend te komen voor een behandeling. Dit gaat wel in overleg. Dit is niet standaard.

Wanneer je in de avond of in het weekend een afspraak wenst, stuur dan een mail naar a.nousmassage@gmail.com 

Zet in de mail je gegevens als naam, adres, telefoonnummer. Geef aan wanneer je een afspraak wilt en wat voor behandeling. Beschrijf ook even kort wat je klachten zijn. Ik neem snel contact met je op om een afspraak in te plannen.

Ook is het mogelijk om op locatie te masseren. Als je niet in staat bent om bij mij in de praktijk te komen, kan ik met een massagetafel bij je thuis komen.

Het kan ook dat er twee of meerdere personen, op één locatie, achter elkaar gemasseerd willen worden (bijv. op een bedrijf of binnen een gezin). Er dient natuurlijk wel voldoende ruimte te zijn om de tafel neer te zetten en er om heen te lopen. Voor masseren op locatie worden extra kosten in rekening gebracht. 

Ook hier weer, stuur mij een mail en vermeld wat precies jouw wens is. Ik neem dan snel contact met je op om dit af te stemmen.